Random #3

assalamualaikum.




agak lama aku private blog . semata mata untuk dapatkan design sebegini rupa . aku dah tekad (kononya lah) takkan pakai classic template a.k.a blogskins lagi . sebabnya apa pon aku taktau . so bila dah pakai simple template ni , terhad sikit coding yang boleh di-edit . jadi aku cuba generate idea lapuk ni untuk melainkan design blog aku . akhirnya , begini yang jadi . sila beri komen jujur lagi bersuluh korang dekat komen entry ni . sekian .


aku dah fikir masak masak untuk jadikan blog ni sebagai blog personal aku . kenapa aku rasa macam greasy sangat ayat aku pepagi ni ? nevermind . kata blog personal , so ikut suka aku lah nak buat ayat greasy macam mana pon . lol .



13/03/2014 . aku masih lagi fikir , patut atau tidak aku terus guna mobile internet ni . since aku masih belajar lagi , jadi banyak pakai duit . ade masa tu sampai tak cukup duit belanja untuk sebulan . sampaikan duit pon , kena catu . err , pon bolehh . aku pakai yang celcom punya . RM38/month . serius aku cakap , aku sangat puas hati dengan mobile internet celcom . sangat tak mengecewakan aku . tapi , itu lah . setiap benda ade kelebihan dan kekurangan . kelebihan , internet laju . kekurangan , mahal ! untuk aku , aku rasa RM38 ni mahal >__< . aku rasa macam nak beli no maxis baru yang internet 24jam free tu , tapi aku malas nak pegang dua phone sekali . macam macam hal lah aku ni . mengarut banyak . kbai .


alhamdulillah , dapat 'sayang' baru :')


Comments

Popular Posts