Random #1

Assalamualaikum.


Entry terakhir bertarikh 28.11.2013 dan tarikh hari ini 23.01.2014 . Nampak tak kemalasan aku untuk meng-update blog ni . Yeah , malas . Synonym untuk aku . Sepanjang tak berupdate , banyak benda berlaku . Kalau nak aku taip apa yang belaku sepanjang gap tarik dekat atas tu , aku rasa aku dah boleh terbitkan novel aku sendiri gamaknya . Lupa kan .


Berbalik kepada simple template . Aku taktau apa mimpi atau benda yang merasuk aku untuk tukar balik blog ni ke design lama . Apa yang buat aku update entry dekat blog ni pon aku taktau . Semua benda aku taktau . Habis apa dia yang aku tau ? lol . Mood Supernatural aku tetiba to the max . Sebab tu aku tepek gambar manusia dua orang tu dekat sidebar sana . Penantian tu satu penyeksaan . Sekarang season 9 still on going update . Sabor jelah ~


Sekarang ni , aku tengah menunggu result semester satu keluar . Haritu keluar dah , tapi dengar kata that one tak official lagi disebabkan ada masalah dalaman yang tak dapat dielakkan . Tapi kalau guna result haritu punya pon , syukur alhamdulillah . Satu permulaan yang kalau ikut orang lain mungkin teruk dan tak cukup bagus , tapi pada aku satu permulaan yang cukup memuaskan . Setimpal dengan usaha yang aku usahakan . Aku taknak pointer tinggi tinggi , sound weird isn't ? Tapi itu aku . Aku taknak leka , sombong , riak . So pointer sedang sedang adalah keutamaan aku . Supaya aku lebih bersedia untuk masa akan datang , inshaallah .


Panjang pulak aku merepek kali ni . Maklum lah , lama tak meng-update dekat sini . K chiao ^^

Comments

Popular Posts