Wajah Baru .

Assalamualaikum.

Make it short . As short as you can . Sorry , i cant . Once i started my typing , i cant stop . Wait , cant or wont ? hahaha . both i think . Sorry buang tabiat sekejap suddenly typing using my broken engrish . Bila ada mood macam sekarang ni , baru lah semangat jari jemari ni nak menaip . Okay lupakan part introduction ni .





Aku tukar design blog sekali lagi . Macam biasa . Tukar tukar design blog tu memang kerja part time aku atau lebih sedap kalau di panggil takde kerja ==' . Aku mudah bosan . Itu memang aku . Yeah mudah bosan . Sekali lagi aku cakap , mudah bosan ! Berbalik kepada blog , tang header tu . Aku totally out of idea . Pada mula aku nak tinggalkan tanpa header dulu , tapi sakit pulak mata aku bila pandang blog ni tak berheader . blablabla . At last aku letak macam tu . Puas hati . Tunggu ada idea nanti aku baru letak yang baru atau aku akan biar macam tu sampai bila bila . LOL .





Konvo . Yeah hari yang paling aku nanti nanti kan . Dah mula counting , walaupun lambat lagi . Sebab Universiti lain dah buat konvo and dah habis lama dah pun . Tapi U aku baru nak buat . Nvm . Yang penting ada konvo dari takde langsung .  HAHA . baidawey , logo universiti aku tukar lagi . AGAIN . hahaha . tbh , aku prefer logo lama than yang baru . kbai , tutup cerita yang membosankan ni .


Lagu dalam blog ni . Aku masih tercari cari lagu ballad yang sesuai untuk tepek dalam blog ni . Any suggestion ? sila shoutkan idea bernas bernas anda di cbox saya . Tapi aku rasa macam best pulak kalau blog sunyi macam ni kannn . HAHAHA . macam macam lah kau ni //tampar diri sendiri. Affies punya page . Langsung takdak idea nak design macam mana . At last , aku tak edit apa apa pon . Biar kan situ dulu . Nanti nanti baru edit . kot ? Siapa nak exchange link , sila jerit dekat cbox saya juga . Kbai .


Comments

Popular Posts