busy

Assalamualaikum

Semalam , aku sempat edit blog aku sebab aku tengah bosan gila . Lama dah rasa tak pakai blogskins , so aku pon pakai lah blogskins semula . Blogskins ni inspiration dari skin lama qay . Coding 100% dari aku , cuma design , design dia . Aku dah minta kebenaran dengan dia , and dia kata ok . Thanks to qay cause letting me using your skins design . :D


Yes , blog tutorial aku dah lama sangat tersadai . Takde masa nak update . Ye , thats it . Lately ni aku busy sangat . Busy yang teramat , kalah YB ye . harap maklum . //kidding// Biasa lah , makin dekat dengan final , makin busy lah dengan quiz , test , mid term , kelas ganti itu ini dan sebagainya . Minggu ni saja aku ada 6 test yang aku kena hadap . Ya Allah , rasa semput kot . Tak pernah macam tu sekali dalam seminggu . Mudah mudahan Allah permudahkan segala urusan aku . AMIN





Ini entry poyo yang di update bagi mencukupi syarat update sebab new look kan ? hahahaha . Makin lama , makin aku rasa kekurang modal untuk update blog ni . Blog sana ? Lagi lah . Mungkin sampai satu tahap nanti , aku akan quit dari dunia berblog ni . MUNGKIN . Tapi , aku sayang blog aku ;~~; kbai ~


Comments

Popular Posts