BidoBidoBido

Assalamualaikum.

Yoo . Title blog tu agak pelik sikit . Sebab aku amik minion punya bahasa . Bhahahaha . Aku patut update blog ni semalam lagi . Tapi entah kenapa semalam aku takde rasa macam nak update blog . So bila takde rasa nak update blog , aku godek ah code blog ni . Ngehngeh . Kelmarin baru edit blog satu lagi . So aku decide nak edit blog ni pulak . and hasilnya , macam yang korang tengah tengok sekarang . Tadaaaa ;




Tak banyak benda aku ubah . Simple tu keutamaan aku . Aku tak suka semak kan blog aku . HAHAHA //mengaku jelah yang kau tak creative sebenarnya// Header tu , penat aku fikir nak letak title apa . Pada mulanya nak letak MHZ' je . Tapi aku rasa macam pendek sangat . Fikir punya fikir , Tetiba timeless ni yang comes out dari kepala ni . So aku punya taruk jaa . Lantak situ . HAHA .




Yeay . Akhirnya hajat aku nak tengok citer Despicable Me 2 ni tercapai . Mula nya nak tengok biasa punya , sekali sampai sana , ade member ajak tengok 3D . Kata nya , kalau cite kartun atau animasi ni , tengok 3D lagi best . Aku follow aja . Tapi memang betul ! Cite kartun kalau tengok 3D lagi awesome . Macam haritu , tengok Iron Man 3 3D macam kureng best . Tapi cite Despicable Me 2 ni , 3D ke , tak 3D ke , cite dia best gila ! Pecah perut semalam tengok citer ni . Gelak memanjang sebab gelagat si minion minion tu . Aku boleh bagi 4.5 / 5 bintang untuk cerita ni . Cewahhh .




Esok dah start puasa . So malam ni dah start solat tarawikh . So selamat berpuasa kepada semua umat islam di luar sana . Puasa bagi penuh tau ~ Manfaat kan bulan yang mulia ni sebaik mungkin . Err , rasa nya ucapan sempena bulan ramadhan aku takat situ je kot . *awkward* kbai o/

Infinite dah release teaser photo (individual) aku agak kecewa sebab teaser photo dorang agak . lol . nevermind . hoya aku punya . kbai o/ hahaha .

Comments

  1. Simple dan cantik, bro. Font header pun lawa.

    Seriously, ingatkan blog MHZ ni siapalah tuannya. Rupanya tuannya ialah Hafiz Zulkafly. Patutlah. Haha xD

    -Salam Ramadhan-

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts