All Alone

Assalamualaikum.

Yoo . Lama gila gila tak update blog . Ini pon update sekadar cukup syarat update blog . Blog sana terbongkang , blog sini pon terbongkang . Hahaha . Takde idea sebenarnya nak update blog ni . Nak update tutorial ? Aku pon taktau nak update tutorial apa . Request pon takde langsung . So memang tak berupdate lah . Tambahan , broadband asyik reached quota je kan . Pfft .




Tadaaaaaa . Sebab bosan and taktau nak update ape . So aku decide nak edit blog sikit sikit je . Tak fully edit pon . Aku edit itu , edit ini dan itu dan ini . Then jadi macam yang korang tengah tengok sekarang . Memandangkan blog sana pon aku buat putih , so blog sini pon aku buat tema putih . Walaupun agak terang and sakit mata , tapi takpe . Aku suka . Rasa bersih and tak semak mata memandang . HAHA . Dan aku decided nak letak lagu . Lagu ape ? Dengar sampai habis and sila teka ye ^^ .


Mamat dekat sidebar ni dah rosakkan bias list aku ==' Pfft . Aku suka tweet nonsense dekat twitter . Kesian dia ^^


Alhamdulillah , hari ni dah ramadhan ke-20 . Dah masuk 10 malam terakhir . Kalau mengikut kalendar . Tahun ni puasa 29 hari je . So another 9 days more untuk kita berpuasa . Lepas tu raya . Tahun ni raya kurang semangat sikit . Sebab first year raya tanpa atuk . :'( . Nak buat macam mana , Allah lebih sayang atuk . Doa supaya arwah atuk di tempatkan di kalangan orang orang beriman . Amin . Shopping raya ? tak macam dulu dulu dah . Masa kecik dulu seronok lah , makin besar ni makin tak best =='


Aku dah takde modal nak taip apa lagi . Hari di teruskan dengan bosan sebosannya . Lagi lagi bila BIS dah mati . Arghhhh ! Siapa baik hati nak belanja aku renew BIS ~ Jaebal ~ Poket betul betul kering dah ni :( . //Muka tak malu minta orang renew-kan BIS// . Kalau baik hati sudi sudi lempar kan komen korang tentang rupa baru blog ni . HAHAHA . Ayat cliché je aku bagi . Next update , freebies icon EXO kot aku update . Itupun kalau siap . HAHA . Kbai o/


Comments

Popular Posts