Random #4

Assalamualaikum.

Hai (awkward) . Lama gila . Ye , memang lama gila aku tak update blog ni . Hiatus . Bukan hiatus . Sebab aku dah mula rasa awkward untuk menaip . Tak sama macam dulu . Dulu ada benda terfikir , habis semua benda aku nak update . Sampai orang meluat (ada kot) .




Oh ya , aku bosan . Lepas tu aku edit blog . Edit serupa macam tak edit . Okay lah , at least aku ada semangat sikit nak update blog bila tengok rupa blog baru . Kalau macam tu , tiap kali nak update aku kena edit blog lah ? Mati . Mata aku mudah rimas dengan benda or design yang bersepah . So aku biarkan putih bersih macam ni .


btw , im not into hoya anymore . dah jumpa bias baru . okay aku fans yang tak loyal .


Aku taktau pulak yang album deluxe edition 1989 by Taylor Swift dah released . Dapat tau pon sebab tadi tangan aku gegatal cuba menaip . Then banggg jumpa ! Apa lagi , download lah . To my dearest baby (Taylor Swift) , im sorry for downloading your album illegally . Since im still a student , its better to spend my money for useful thingy first than buy your album isn't? HAHA.


aku paling suka track no 2. :3



In Shaa Allah , i'll try to be more active here . Post all about nonsense thingy . Ok daa.


Comments

Popular Posts